Llicència de Creative Commons
Meditacions a la muntanya de rauletunic@gmail.com està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a http://meditacionsalamuntanya.blogspot.com.es/
Els permisos addicionals als d'aquesta llicència es poden trobar a http://meditacionsalamuntanya.blogspot.com.es/.

dilluns, 22 de juny del 2020

Seqüència d'un calidoscopi



 Seqüència d'un calidoscopi. 

Entre les imatges perdudes d'un vidre glaçat, trobem un espill, reflex d'uns colors vius i fugaços, com qui dóna forma a la pintura. Alegres, instantanis, brodats a la llum externa.

 Només un tub amb un joc de mirades i miralls és capaç de mostrar l'essència de l'art creador de la luminiscència.  De la foscor a l'existència d'allò que ens ha de definir. 

Roig,verd i blanc, són només els instants d'una imatge esborrada que ara ha esdevingut clara. De la blancor quotidiana s'han format les idees roges i verdes d'una nit furtiva. Creen matèria i forma, es dibuixen a elles mateixa, on la mímesi i la creació es fonen per deixar a l'artista que parle de les seues vivències i construïsca miqueta a miqueta l'espectacle de la lluminositat. 

Lluminositat creadora o creació lluminosa? Només la deconstrucció de la pintura pot esdevenir l'explicador d'aquesta paradoxa. La brillantor enlluerna l'enteniment d'unes paraules dibuixades, aquell qui pinta és, un poeta de les imatges, un crupier que encisa el joc de llums i ombres, de ficció i realitat. 

L'artífex al cap i a la fi, de la poesia feta imatge. 


                                                                                                         Della Fontaine.





Imatges de l'artista MATGAL 
https://www.facebook.com/matgalart/  
https://www.instagram.com/matgalart/
matgalart@gmail.com